Bugete Pentru Constructii Webinar

MASTERCLASS ONLINE GRATUIT

Bugete Pentru Construcții

Mai Mult Decât Cifre

4 Mai 19:00

Zile
Ore
Minute

Înscrie-te și află acum care sunt secretele fundamentale în planificarea bugetelor pentru construcții care te vor ajuta să eviți greșeli și să câștigi timp și bani!

În Acest Masterclass

VEI AFLA DESPRE

Rolul bugetelor pentru construcții

Rolul bugetelor pentru construcții, este să ofere o imagine clară, completă și realistică, pentru ceea ce urmează să se execute. Este “filtrul” prin care se iau deciziile, iar calitatea deciziilor va fi influențată de “calitatea filtrului”. “Calitatea filtrului” este dată, este “reglată”, de echipa care concepe și implementează bugetul pentru construcții.

De ce este important să cunoști și să descifrezi un articol de deviz

Articolele de deviz nu pot fi întotdeauna asociate în procent de 100% cu ceea ce ai nevoie să încadrezi. De foarte multe ori ești nevoit să asimilezi anumite articole de deviz, pentru a încadra activitățile care urmează să le bugetezi. Dacă vei înțelege componența articolului, vei înțelege care resurse le poți ignora, pentru că nu ai nevoie de ele, și care resurse sunt importante, și trebuie să le acorzi o atenție sporită, precum și care resurse trebuie să le adaugi, sau care alte articole de deviz îți sunt necesare pentru a cuprinde toate costurile.

La ce te ajuta să “vezi” procesele care sunt implicate în execuția lucrărilor

Înțelegând procesele care sunt implicate în realizarea lucrărilor, vei începe să “vezi”, mai întâi în mintea ta, ordinea activităților, ordinea operațiilor, care sunt acele activități, acele puncte critice, și ce mai lipsește din acest “puzzle” pentru ca într-adevăr lucrarea să poată fi executată conform cerințelor din proiect, cu respectarea normativelor și a legislației aplicabile în vigoare, astfel încât la finalul execuției lucrărilor, ea să corespundă scopului pentru care a fost proiectată, scopului pentru care este destinată și să fie o lucrare funcțională.

De ce ar trebui să participi la acest webinar...

  • Dacă lucrezi în domeniul construcțiilor, în proiectare, în consultanță, ești un investitor, ești la început de drum în acest domeniu, și ți se pare totul atât de complicat, prea multă legislație, prea multe schimbări legislative, care deja te obosesc, te simți blocat, descurajat, acest Masterclass te va ajuta să vezi o altă perspectivă a bugetelor pentru construcții.
  • Da, este un domeniu care a avut probabil cele mai rapide și majore schimbări legislative, sunt lucruri care nu depind de noi, cei care suntem nevoiți să aplicăm legislația, care nu întotdeauna poate fi implementată, dar sunt lucruri care depind de noi, pe care le putem face noi, cu drag și pasiune, pentru că iubim acest domeniu. Despre acele lucruri care depind de noi, este acest Masterclass

Vezi ce spun clienții cu care am colaborat la programe anterioare

Ana-Maria Dragoș - Manager

În calitatea mea de manager al Centrului Cultural Județean Arad și de asociat al S.C. Clever Solutions Point SRL, am colaborat cu numeroase instituții, societăți și persoane. Printre aceste colaborări, cea cu doamna Dorina PUȘCAȘ a constituit una dintre cele mai reușite. În calitatea dumneaei de proiectant al clădirii ”Green House” din Tabăra de Tineret și Agrement Căsoaia și a Remizei PSI Șeitin, doamna Pușcaș a demonstrat pe tot parcursul derulării acestor colaborări, calități de înalt nivel: profesionalism, caracter, seriozitate, corectitudine şi perseverenţă, dovedindu-se a fi pentru noi un adevărat sprijin și partener de încredere. A fost o adevarată plăcere să lucrez cu doamna Dorina PUȘCAȘ ! Îi doresc în continuare mult succes în carieră și sunt convinsă că va demonstra și în viitor aceleași calități și abilități excelente.

Igret Monica - Antreprenor

Sunt antreprenor, beneficiar de START UP PLUS, proiect “Sprijinirea intreprinderilor antreprenoriale din regiunea de VEST”. Am urmat cursurile de pregătire pentru Concursul Plan de Afaceri și am avut ca Manager de Proiect pe doamna Dorina PUȘCAȘ, care ne-a susținut pe mine și pe ceilalți cursanți pe tot parcursul orelor. Am primit foarte multe lămuriri și clarificări în privința normelor, și datorită acestui fapt, am înțeles exact cum trebuie să fac planul de afaceri și bineînțeles că planul meu a fost selectat cu un punctaj mare. Apoi a urmat etapa de implementare, unde doamna Dorina PUȘCAȘ mi-a fost de un real ajutor. A fost promtă și m-a ajutat cu gestionarea bugetului, cu toată documentația. Așa, eu am putut să îmi încep activitatea firmei în timp optim fără să pierd timp sau să fac greșeli. In urma colaborării noastre mi s-au lărgit orizonturile, mi-a crescut încrederea în mine, nu imi imaginam înainte că voi fi capabilă să gestionez un proiect pe fonduri europene și totul să meargă ușor și eficient. Mulțumesc echipei conduse de doamna Dorina PUȘCAȘ

Furdea Olga - Expert Contabil

Unul din serviciile prestate de către mine, este întocmirea Analizelor Cost- Beneficiu pentru Studii de Fezabilitate sau DALI. Peste 30 % din ACB- urile întocmite au avut la bază documentații întocmite de Dorina, documentații care mi-au fost foarte utile fiind făcute cu profesionalism și oferindu-mi toate informațiile necesare analizei. Colaborând cu ea pe mai multe paliere, consider că un aspect demn de menționat este capacitatea ei de analiză și soluționare a problemelor apărute pe parcursul implementării, fiind un coordonator/coechipier de nădejde.

Despre Dorina...

Aveam 19 ani cand am văzut pentru prima dată cum se construiește o analiză de preț, un buget pentru reparația unui motor electric! Eram studentă la acea vreme și efectiv m-am îndrăgostit de acest domeniu.

Am absolvit facultatea de electrotehnică în anul 1989. Anii de dupa 1989 au adus salturi uriașe, în România, în acest domeniu al construcțiilor, de la materiale, tehnologii, echipamente, obiective de investiții, dezvoltatori imobiliari, etc. Schimbări care m-au făcut să înțeleg, că dacă iubesc ceea ce fac, trebuie să țin pasul cu schimbarea. Și asta m-a determinat, ca pe lângă autorizările specifice în domeniul instalațiilor electrice, mai am nevoie de ceva, ceva care să mă ajute să văd “imaginea de ansamblu”. Și acel ceva, a fost cursul de Management de Proiect. Și într-adevăr acest curs mi-a deschis noi perspective, m-a ajutat să identific noi pârghii pe care să le aplic în coordonarea Departamentului de Instalații electrice, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate.

Perseverența, care pot spune că mă caracterizează, m-a făcut să văd fiecare proiect, ca pe o nouă șansă de evoluție, o nouă experiență și noi lecții de luat și analizat. Și astfel am ajuns ca în ani, să devin expert în construirea și implementarea bugetelor, în evaluarea licitațiilor, fiind implicată în proiecte remarcabile în România, printre care aș aminti “Reabilitarea Palatului Patriarhal – București”, “Transformarea Terminalului Cargo în Terminal Plecări – Aeroportul Arad”, Stații de Epurare în jud Arad și multe alte obiective.

Și ceea ce m-a ajutat pe mine să cresc și m-a făcut să iubesc acest domeniu, cu siguranță poate să ajute și pe alții. Și prin acest Masterclass vreau să iți vorbesc despre câteva secrete ale bugetelor pentru construcții, câteva lecții pe care eu le-am învățat de-a lungul anilor și prin care vreau să te încurajez și să te susțin în ceea ce faci, sau iți dorești să faci.

Dorina-Comp1-web-crop

“Scopul meu nu a fost niciodată să creez doar o companie. Mulți oameni nu înteleg asta și cred că nu îmi pasă de venit, profit sau lucrurile acestea. Dar, a nu fi o companie ca oricare alta, pentru mine înseamnă să poți face o schimbare în lume”

Mark Zuckerberg – CEO Facebook

Înscrie-te ACUM la Masterclass

Locurile sunt Limitate!

Te aștept cu foarte mult entuziasm și energie să ne auzim în masterclass GRATUIT din 4 Mai ora 19:00

Înscrie-te și află acum care sunt secretele fundamentale în planificarea bugetelor pentru construcții care te vor ajuta să eviți greșeli și să câștigi timp și bani!

Copyright © 2020 Dorina Puscas

error: Continut protejat!
Scroll to Top